4 oktober

AfterPay wordt Riverty

Dezelfde service, nieuwe mogelijkheden

Wij innoveren om jou nog betere betalingsoplossingen aan te bieden.

AfterPay wordt Riverty. Ga met ons mee op deze reis vol nieuwe mogelijkheden.

Met tal van betaalopties geeft Riverty jou de vrijheid om te betalen op de manier die het best bij jou past.

  • Door meer transparantie en eenvoud beloven wij je meer inzicht in je online betalingen.
  • Shop met meer vertrouwen en pas je betalingsoplossingen aan op je manier van leven.
  • Ontdek en beleef Riverty’s nieuwste producten en diensten.
  • De naam Riverty is geïnspireerd op de vloeiende, natuurlijke stroom van een rivier, gecombineerd met een onbevangen gevoel van vrijheid.

Riverty’s belofte

Riverty draait om authenticiteit, vertrouwen en transparantie. Daarom geven we je duidelijke informatie en meer zekerheid; voor een zorgeloos gevoel.

01

Financieel bewustzijn:

Wij zijn er zodat jij betalingen kunt doen die bij je passen. En dat zonder zorgen en met extra zekerheid.
02

Vertrouwen:

We bieden transparante en eenvoudige oplossingen en innoveren continu. Zo shop je zorgeloos online; nu en in de toekomst.
03

Inclusiviteit:

Met veiligheid en flexibiliteit als basis voor echt transparante betaaloplossingen zorgen wij ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt.
04

Duurzaamheid:

Wij blijven ons ‘Shop nu, betaal later’-aanbod verder ontwikkelen, zodat jij jouw betalingen op de meest flexibele manier kunt beheren.
Hier is ons nieuw logo:

Onze verbeterde producten en diensten.

Riverty blijft – net als AfterPay – voortbouwen op het bestaande en uitgebreide productaanbod. Zo bieden we: Achteraf betalen, Fixed Installments, Maandfactuur en Automatische Incasso. Uit welke betalingsmogelijkheden je kunt kiezen, is natuurlijk wel afhankelijk van de webshop waar je koopt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Alles wat je moet weten over onze volgende stappen.

Over Riverty

Wat betekent ‘Riverty’?

Ons belangrijkste doel is om jou te ondersteunen in je dagelijkse leven. Met betere producten, betere diensten en dus ook met een nieuwe merknaam. ‘Riverty’ staat voor een onbevangen gevoel van vrijheid en kansen, net zoals de natuurlijke stroom van een rivier. Dat gevoel willen we jou laten ervaren bij het beheren van al jouw betalingen.

Hoe gaat Riverty communiceren?

We zijn nog volop bezig om Nederland kennis te laten maken met Riverty. Wel kunnen we alvast verklappen dat we op een nieuwe, frisse manier gaan communiceren. En vanaf het begin af aan willen we jou nauw betrekken bij ons nieuwe merk en onze nieuwe aanpak.

Wat verandert er voor AfterPay-gebruikers?

Ben je al helemaal fan van AfterPay? Goed nieuws dan! Riverty biedt namelijk exact dezelfde diensten aan in dezelfde webwinkels. En daarbovenop nog heel veel extra opties. Zo kun je met nieuwe producten als 'Betaal in 3' en 'Flex' je betalingen op een hele nieuwe manier regelen en je aankopen beheren zoals jij dat wilt.
Over de verandering naar Riverty

Wanneer kun je Riverty verwachten?

AfterPay wordt vanaf 4 oktober 2022 Riverty. Vanaf dan kom je het nieuwe merk al tegen in onze apps en wanneer je iets koopt. Daarnaast zul je Riverty ook veelvuldig tegenkomen op social media en in andere communicatie-uitingen.

Wanneer wordt AfterPay vervangen door Riverty?

Het nieuwe merk wordt op 4 oktober 2022 gelanceerd. Maar voor het zover is, brengen we onze actieve gebruikers op de hoogte. Zo weten we zeker dat de overgang van AfterPay naar Riverty soepel verloopt.

Wanneer krijg ik meer info over het vervolg?

De komende maanden zul je op deze plek continu nieuwe info vinden over de overgang naar Riverty. En hoewel sommige dingen vast nog wel zullen veranderen, willen we in oktober 2022 het plaatje rond hebben.
Over de werking

Verandert het aanbod ook?

Aan wat goed is, hoef je niet te sleutelen. Al jouw favoriete producten en diensten blijven dan ook onderdeel van ons aanbod. En er komen ook nog heel veel nieuwe bij. Ons doel is om te blijven innoveren en marktleider te worden met bijvoorbeeld nieuwe producten als ‘Pay in 3’.

Neem contact met ons op

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten en je hoort snel meer.